FAQ

 Cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri

Pentru dezvoltarea oricarui proiect web folosim platforma WordPress, respectiv WooCommerce in cazul magazinelor online.

Nu!

Fiecare proiect, indiferent de utilitatea acestuia (site de prezentare, magazin online, blog sau catalog online) beneficiaza de numar nelimitat de pagini.

Nu.

Pentru demararea oricarui proiect web este necesara achizitionarea domeniului ( proiectulmeu.ro ) si a unui pachet de hosting de la o firma specializata, dar pe tot parcursul acestui proces va putem oferii asistenta.

Da, este posibil.

Fiecare proiect beneficiaza de un training de maxim 2 ore in care clientul se va acomoda cu functionalitatile de baza, precum: publicarea articolelor, publicarea produselor, crearea de noi pagini, administrarea comentariilor si multe altele…

Da.

In permanenta cautam sa aducem in proiectele noastre ultimele tehnici de securizare online.

Aici chiar avem o regula, si anume:

„Fiecare proiect web finalizat, trebuie sa se incarce in maxim 3 secunde. Altfel, nu livram…”

Optimizarea vitezei de incarcare este o alta parte a acestui vast domeniu unde, ca si in cazul securitatii online, ne-am specializat si intotdeauna respectam regulile si principiile specifice pentru a livra proiecte de calitate.

Bineinteles!

Optimizarea SEO este un proces complex, iar o buna implementare se face inca de la inceput. Avem grija sa respectam bunele practici din domeniu pe tot parcursul dezvoltarii.

Da.

Fiecare proiect beneficiaza de crearea contului, configurarea si implementarea Google Analytics.